PODGORIČKA POBJEDA: NAVIJAČI RADA UBILI IGORA DEDOVIĆA I EKIPU? Nova saznanja o atentatu u Atini!
Foto: printscreen Proto thema, Printscreen Star.gr, Privatna Arhiva

Crnogorski istražitelji o ubistvima u Grčkoj

PODGORIČKA POBJEDA: NAVIJAČI RADA UBILI IGORA DEDOVIĆA I EKIPU? Nova saznanja o atentatu u Atini!

Crna Hronika -

Sumnja se da je reč o pristalicama beogradskog kluba koje su angažovali „kavčani“ za likvidacije suparničke grupe iz Kotora, navode podgorički mediji

Crnogorski istražitelji došli su do saznanja da iza egzekucije Igora Dedovića (43), vođe škaljarskog klana, i Stevana Stamatovića (43) u Atini 19. januara, kao i ubistva 23. jula na Krfu - Alana Kožara i Damira Hadžića, stoji nekolicina članova navijačke grupe FK Rad, piše podgorička Pobjeda!

- Istražitelji sumnjaju da je reč o navijačima beogradskog kluba FK Rad, starosti između 20 i 27 godina, koje su angažovali „kavčani“ za više surovih likvidacija suparničke grupe iz Kotora - navodi izvor iz ovih medija i dodaje:

Strašne poruke

- Ova ekipa odgovorna je i za nekoliko otmica bezbednosno interesantnih osoba koje se dovode u vezu sa škaljarskim klanom, a njihov identitet poznat je policiji.

foto: Printscreen / Star.gr

Istražitelji više zemalja razmenjuju informacije i pokušavaju da prikupe materijalne dokaze i rasvetle ubistva.

- Ovi navijači ne prezaju ni od čega - otimaju, muče, sakate i delove tela sakrivaju na različitim lokacijama! Ova brutalnost prelazi sve granice, a oni šalju poruku da se ničeg ne boje - kaže njihov sagovornik.

- Mali broj ljudi je inače znao kretanje vođe „škaljaraca“ i njegove ekipe. Tako da je, navodno, među njihovim redovima bio izdajnik - prenosi Pobjeda i dodaje:

foto: Printscreen Star.gr

Platili glavom

- Neki su dobili velike pare da otkriju skrovišta vođa „škaljaraca“! Uzeli su novac, ali zato, navodno, i platili glavom.

Podsetimo, Igor Dedović i Stevan Stamatović likvidirani su 19. januara u restoranu pred decom i suprugama u Atini. Alan Kožar i Damir Hadžić izrešetani su 23. jula na grčkom Krfu sa 29 rafala.

E. K. / Pobjeda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track