Peranovićev štićenik dobio 100 udaraca i ugušio se?!

Peranovićev štićenik dobio 100 udaraca i ugušio se?!

Crna Hronika -
Nebojša Zarubac zadobio je između 50 i čak 100 udaraca motkom, nakon čega mu je pozlilo i počeo je da povraća, a ta okolnost izazvala je davljenje i smrt u mukama

BEOGRAD - Prvi rezultati obdukcije tela Nebojše Zarubca (39) iz Valjeva koga je u ponedeljak uveče motkom prebio upravnik centra protojerej Branislav Peranović, pokazuju da se nesrećni mladić ugušio tokom povraćanja.Kako javljaju Večernje novosti Nebojša Zarubac zadobio je između 50 i čak 100 udaraca motkom, nakon čega mu je pozlilo i počeo je da povraća, a ta okolnost izazvala je davljenje i smrt u mukama.Prema pisanju ovog lista Peranović nije na žrtvu nasrnuo štanglom, već motkom i nije pozvao policiju već je telefonirao policajcu koga lično poznaje i koji je odmah alarmirao lokalnu stanicu i pozvao istražnog sudiju. Više detalja se očekuje posle saslušanja Branislava Peranovića pred istražnim sudijom, koje je u toku.

Zabranjen rad svešteniku osumnjičenom za ubistvoEpiskop šabački Lavrentije je "privremeno zabranio sveštenodejstvo" svesteniku Branislavu Peranoviću, osumnjičenom za ubistvo Nebojše Zarupca (39), štićenika "Centra za odvikavanje od droge - Sretenje" kod Loznice.

"Zbog osnovane sumnje da je sveštenik Branislav Peranović počinio ubistvo, rpiskop šabački ga stavlja pod privremenu zabranu sveštenodejstva do okončanja krivičnog postupka", saopštila je Eparhija.

Kako je navedeno, vladika je zadužio Eparhijski crkveni sud da prati tok krivičnog postupka i preduzme odgovarajuće mere prema svojim ovlašćenjima.

Saslušanje sveštenika Peranovića je u toku i očekuje se da istražni sudija Višeg suda u Šapcu Slobodan Velisavljević danas obavesti javnost o nalazima obdukcije.

Po njegovom preliminarnom izveštaju, telo štićenika je u ponedeljak uveče nađeno u pomoćnoj kući pravoslavnog sveštenika Branislava Peranovića, udaljenoj dva kilometra od "Centra za odvikavanje".

Osnovano se sumnja da ga je sveštenik udario više puta tupim predmetom.

Peranović je nekadašnji upravnik "Rehabilitacionog centra Crna Reka" gde je lopatom prebijao štićenike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track