OGLASIO SE I GSP POSLE JEZIVE NESREĆE: Porodici nastradalog dečaka (4) uputili saučešće, pokrenuta istraga
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

tragedija u zemunu

OGLASIO SE I GSP POSLE JEZIVE NESREĆE: Porodici nastradalog dečaka (4) uputili saučešće, pokrenuta istraga

Crna Hronika -

BEOGRAD - Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je porodici dečaka koji je večeras nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća i saopštilo da je pokrenulo istragu o nesreći.

''JKP GSP 'Beograd' sa najdubljim žaljenjem, izjavljuje saučešće povodom tragične smrti dečaka koji je zadobio teške povrede u današnjoj nezgodi u autobusu na liniji 18'', navodi se u saopštenju GSP.

Kako se objašnjava, nesreća se dogodila pod još nerazjašnjenim okolnostima u 18.20 časova na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu i to na zadnjim vratima autobusa.

Vozač o ovom nesrećnom slučaju, kako navode iz GSP, nije imao nikakvo saznanje, ništa nije video, niti mu je iko od putnika u autobusu signalizirao da se nesreća dogodila, nastavio je vožnju i za nesreću je saznao tek kada ga je policija zaustavila.

Navodi se da vozač u šoku zbog saznanja šta se dogodilo. Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd počelo je istragu povodom tragičnog događaja, a vozač je suspendovan. Spremni smo na to da svi naši zaposleni koji su učestvovali u ovom tragičnom događaju budu pozvani na odgovornost'', navodi se u saopštenju JKP GSP "Beograd".

Kurir.rs/Tanuug

Foto Nebojša Mandić/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track