Najnovije vesti

Otimao Novosađankama tašne i nakit

Krađa

Otimao Novosađankama tašne i nakit

Crna Hronika
Osnovano se sumnja da je Vladimir J. izvršio i više krivičnih dela teška krađa, tako što je, Novosađankama na ulici otimao tašne, nakit i druge vredne stvari

NOVI SAD - Kriminalistička policija uhapsila je Vladimira J. (32) iz Beograda, zbog osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela na području Grada Novog Sada, danas je saopštila Policijska uprava Novi Sad.

On se, kako se navodi u saopštenju, tereti za razbojništvo kojim je jednoj Novosađanki, 27. jula, uz pretnju nožem, oduzeo tašnu.

Osnovano se sumnja da je Vladimir J. izvršio i više krivičnih dela teška krađa, tako što je, Novosađankama na ulici otimao tašne, nakit i druge vredne stvari.

Policija je Vladimiru J. odredila zadržavanje do 48 sati, a kako stoji u saopštenju, biće doveden na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

Iz Policijske uprave Novi Sad saopštavaju da je toku postupak utvrđivanja celokupne kriminalne aktivnosti Vladimira J. pa se pozivaju građanke koje su bile žrtve ovakvih krivičnih dela da se jave kriminalističkoj policiji, pozivom na broj telefona: 021/4884142.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...