PRVI SNIMCI IZ STARAČKOG DOMA U MLADENOVCU PO GAŠENJU POZARA: Brzom intervencijom vatrogasaca sprečena tragedija! FOTO,VIDEO
Foto: Nemanja Nikolić

povrešena jedna osoba

PRVI SNIMCI IZ STARAČKOG DOMA U MLADENOVCU PO GAŠENJU POZARA: Brzom intervencijom vatrogasaca sprečena tragedija! FOTO,VIDEO

Crna Hronika -

Ovo su prvi snimci Doma za stare u Mladenovcu gde je vešeras izbio požar koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen i srećom nije bilo žrtava.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je da su hrabri beogradski vatrogasci ugasili požar koji je večeras izbio u domu za stare u Mladenovcu, i u kojem je jedna osoba zadobila opekotine.

Večeras u 21.19 časova primljena je dojava da gori Dom za stare u ul. Filipa Filipovića br. u Mladenovcu, naveo je Vesić na Fejsbuku.

1 / 19 Foto: Nemanja Nikolić

Na lice mesta u 21.24 sata, pet minuta kasnije, stigla su četiri vatrogasna vozila sa 14 vatrogasca iz stanica Mladenovac i Voždovac.

Vatrogasci su u 21.30 časova iz zapaljene prostorije spasli jedno lice koje ima opekotine.

''Požar je odmah lokalizovan. U prostoriji povrŠine 10 m2 gorela su tri bolnička kreveta i dva ormarića. Objekat je pregledan, nije bilo potrebe za evakuacijom drugih korisnika", naveo je Vesić.

On je dodao da Gerontološki centar Mladenovac ima 280 korisnika, a površina objekta je 7500 m2, na tri nivoa.

"Požar je ugašen. Vatrogasci su još na terenu. Bravo momci! Vi ste heroji Beograda!'', poručio je zamenik gradonačelnika.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja