OTKRIVEN UZROK STRAVIČNOG POŽARA U NOVOM SADU: Vatra progutala DVA STANA, a jedna devojka (25) završila u bolnici zbog PRSKALICE!
Foto: Printscreen Instagram/ nsuzivo.rs

HOROR NA VRHU SOLITERA

OTKRIVEN UZROK STRAVIČNOG POŽARA U NOVOM SADU: Vatra progutala DVA STANA, a jedna devojka (25) završila u bolnici zbog PRSKALICE!

Crna Hronika -

Veliki požar oko 13.30 sati izbio je u stanu na 13. spratu zgrade u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu. Plamen je prvobitno izbio na 13. spratu zgrade, da bi potom zahvatio i deo stana na 14. i 15. spratu

Brzom reakcijom vatrogasaca, policije iz stanice Stari Grad, kao i intervente policije i žandarmerije, stanari su evakusiani.

1 / 4 Foto: S. S.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama do požara u stanu u soliteru na 13. spratu u Novom Sadu došlo je nakon što je varnica novogodišnje prskalice zahvatila zavesu. Vatra se ubrzo munjevito proširila na čitav stan!

U stanu u kome je izbio požar nalazila se jedna devojka (25). Ona je srećom uspela da pobegne iz stana, ali je hospitalizovana jer se nagutala dima. Kako saznajemo stanari su evakuisani na vreme i u požaru, srećom, nije bilo povređenih.

U novosadskom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć kažu za ’’Blic’’ da je njihova ekipa izašla na teren u 14.05 zbog dojave građana o požaru, te da je na licu mesta pružila pomoć jednoj ženskoj osobi staroj 25 godina koja je zbog izloženosti dimu preventivno prevezena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici radi dalje dijagnostike.

Prva pomoć pružena je i jednom muškarcu starom 35 godina za koga su lekari nakon inhalatorne intervencije utvrdili da nema potrebe za hospitalizacijom i daljom dijagnostikom.

Kurir.rs/Blic

Foto printscreen Instagram/ nsuzivo.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja