MUČKI UBILA KOMŠINICU SEKIROM: Baka Ivanka uhvatila Slađanu kako je pljačka, a ona joj RASCOPALA GLAVU
Foto: Kurir TV

horor

MUČKI UBILA KOMŠINICU SEKIROM: Baka Ivanka uhvatila Slađanu kako je pljačka, a ona joj RASCOPALA GLAVU

Crna Hronika -

Slađana Rašković (41) po hapšenju priznala da je zadala više udaraca sekirom u glavu deviznoj penzionerki Ivanki Rašković (78)

Slađana Rašković (41) po hapšenju priznala je da je 9. decembra, u večernjim satima, više puta sekirom u glavu udarila svoju komšinicu, deviznu penzionerku Ivanku Rašković (78), nakon što je provalila u njenu kuću. Jezivi zločin se dogodio u selu Provo kod Vladimiraca, odakle su obe žene.

Kako saznajemo, u četvrtak uveće policija je posle svega nekoliko sati od otkrivanja strašnog ubistva zakucala na vrata Slađane koja je po privođenju, uz prisustvo advokata, pritisnuta dokazima priznala ubisdtvo.

Slađana je dobro poznavala žrtvu i znala je njene navike, kao i da ima malu ušteđevinu. Kako se sumnja, ona se pod okriljem mraka se ušunjala u kuću i započela premetačinu u potrazi za novcem. Dok je tako tumarala Ivanka se probudila, pa ju je uhvatila na delu.

- Sumnja se da je tad između Ivanke i Slađane došlo do borbe a onda je Slađana zgrabila sekiru i više puta nesrećnu ženu udarila po glavi. Posle zločina u naletu panike Slađana je, kako se sumnja, pokušala da zametne i obriše tragove, ali nedovoljno dobro. Ostaci tragova, otisci prstiju, kao i tragovi DNK, bili su dovoljni da policiju odvedu na pravi trag. Takođe, u kući je tokom uviđaja pronađen deo novca - rekao je naš izvor.

Ivanka posuđivala novac komšijama

Ivanka je imala običaj da plaća meštanima za sitne usluge ili da im pozajmljuje novac. Ona je dugi niz godina radila u Austriji, gde još uvek živi i radi njen sin.

Žitelji Prova o Slađani nemaju lepo mišljenje. Kažu da je navodno neradnica i da se na razne načine dovija da dođe do novca.

Kako saznajemo, Ivanku su komšije poslednji put videli živu u utorak, kada je hranila mačku u dvorištu i pila kafu sa komšinicom. Sledećeg dana je telefonom zvala njena sestra iz Beograda, a pošto se nije javljala, zamolila je prvog komšiju da proveri šta se dešava. On je pošao sa suprugom, ali je za svaki slučaj najpre on provirio u kuću. Imao je šta i da vidi… Starica je ležala u lokvi krvi razbijene glave.

Kurir.rs/Alo

Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track