I FIZIČKO I PSIHIČKO MALTRETIRANJE

UŽAS KOD LESKOVCA! BRUTALNO VRŠNJAČKO NASILJE: 3 maloletnika prebilli komšiju, sve snimili, pa se hvalili UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Crna Hronika -

Direktor leskovačkog centra za socijalni rad Predrag Momčilović podneo je juče krivičnu prijavu protiv maloletnih lica koja su u Pečenjevcu pre nekoliko dana psihički i fizički zlostavljali svog komšiju, inače mladića sa lakšim mentalnim invaliditetom, sve to snimili kamerom mobilnog telefona i tim zlodelom se "pohvalili" tako što su video postavili na internet.

Užasni snimak izazvao je burne reakcije meštana ovog sela koji tvrde da znaju o kojim zlostavljačima se radi i kažu da tim siledžijama nije prvi put da maltretiraju druge ljude.

Kako nezvanično saznajemo, jedan od maloletnih zloostavljača sa snimka potiče iz problematične porodice, otac mu je bio do skora u zatvoru, a socijalni radnici su pre nekoliko godina intervenisali u njegovom domu jer je otac seksualno opštio sa majkom pred decom.

Naime, na snimku se vidi kako trojica mladića mučki udaraju komšiju, vređaju ga, a u jednom trenutku mu nogovom pritiskaju vrat nakon čega on počinje da se guši i na kraju mu naređuju da izađe iz kuće.

Pretpostavlja se da je ceo snimak snimila ženska osoba čiji glas se čuje u pozadini i koja se sve vreme smeje dok kamerom beleži brutalno nasilje.

Kurir.rs/D.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja