IŠAO JE KAO ZOMBI, NIJE JEO NI SPAVAO, SUŠIO SE: Nisam mogao da sprečim tragediju! Ispovest oca čiji je sin ubio ženu pa sebe
Foto: Kurir.rs/D.I.

nezapamćen zločin u Aleksincu

IŠAO JE KAO ZOMBI, NIJE JEO NI SPAVAO, SUŠIO SE: Nisam mogao da sprečim tragediju! Ispovest oca čiji je sin ubio ženu pa sebe

Crna Hronika -

ALEKSINAC - Saša Prokić (51) iz Gornje Peščanice kod Aleksinca, u utorak nešto pre 17,00 sati kod stare autobuske stanice ,,Niš ekspresa", na ulazu u Aleksinac, sa četiri hica iz pištolja ubio je svoju bivšu suprugu Milenu (44) a potom pucao u sebe i u bolnici podlegao.

Drama se odigrala kada je Saša sačekao Milenu dok se vraćala s posla sa namerom da pokuša još jednom da je privoli da se vrati u selo i žive zajedno. Međutim kada ge je Milena odbila i pokazala srce koje je navodno dobila od novog prijatelja, Saši se prelila čaša žuči i u besu je potegao pištolj. Milena je pokušala da beži ali je pogođena sa četiri hica pala mrtva na licu mesta. Odmah potom Saša je pucao u sebe. Teško ranjen prebačen je u bolnicu ali je ubrzo umro.

1 / 3 Foto: Dragan Ilić

Komšije su posle prve vesti o tragediji uznemireno prepričavale dogadjaj i optuživale Milenu. Kažu da su Prokići bili siromašni, ali da je Saša sa ocem uspeo da podigne domaćinstvo i da se srede, a onda je Milena ,,pobesnela,, i poželela da se osamostali i bude gospođa.

Damnjan Prokić
foto: Kurir.rs/D.I.

Milena je do udaje živela kod oca u selu Kraljevu, nadomak Aleksinca. Posećivala je svoje ali je posle razvoda od Saše, 3. septembra , ipak odlazila u selo da obiđe ćerku koja je imala prihičke probleme.

Saša je koristio svaku priliku da pokuša da je ubedi Milenu da se vrati u selo i nastavi bračnu zajednicu ali je ona odbijala.proneo se glas da je našla drugog čoveka u Aleksincu zbog čega je Sašina ljubomora kulminirala i bila okidač za porodičnu tragediju.

Kurir.rs/D.I.

Foto D.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja