ODŠETAO SE U NEPOZNATOM PRAVCU: Mladić koji je pretučen palicama sa VMA vraćen je na lečenje u Valjevo, ali do bolnice nije stigao
Foto: Kurir/S.S.

izašao iz saniteta

ODŠETAO SE U NEPOZNATOM PRAVCU: Mladić koji je pretučen palicama sa VMA vraćen je na lečenje u Valjevo, ali do bolnice nije stigao

Crna Hronika -

Umesto da u Opštoj bolnici Valjevo nastavi lečenje, zbog preloma lobanje i izliva krvi na mozgu, zadobijenih kada su ga prošle srede palicama, rukama i nogama, brutalno pretukla trojica mladića, Nikola J. (29) iz sela Zlatarić, juče je jednostavno u nepoznatom pravcu odšetao iz saniteta, kojim je stigao iz Beograda sa VMA.

U međuvremenu, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana Valjevcima Milošu R. (22), Nenadu J. (25) i Bojanu P. (42), osumnjičenim da su ga pretukli.

Iz valjevske bolnice, Nikola J. je u kritičnom stanju prevezen na lečenje na VMA, gde su lekari uspeli da mu spasu život. Procenjeno je da više nije životno ugrožen, pa je sanitetskim vozilom vraćen u Valjevo, gde je u Opštoj bolnici trebalo da nastavi sa oporavkom. Kada se sanitet parkirao ispred ustanove, Nikola J. je umesto da se javi u bolnicu radi daljeg lečenja, naočigled zaprepašćenog vozača i medicinskog osoblja bez reči - otišao.

Do sada je utvrđeno da su prebijanju, prošle srede oko 21 čas, u Ulici Pere Komirićanca u Valjevu, prethodili neraščišćeni računi između jednog od napadača i Nikole J., navodno zbog duga. Svi učesnici obračuna imaju bogat sudsko-policijski dosije, uglavnom za nasilje, imovinske delikte i neovlašćenu proizvodnju i prodaju narkotika.

Pretučeni Nikola J. odrobijao je pet godina, zbog ubistva Veroljuba Jankovića (47) iz Gornje Bukovice. On je 2012. godine nogarom od stolice na smrt pretukao Jankovića, posle svađe oko prodaje mobilnog telefona za svega 200 dinara!

(Kurir.rs/Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja