BURNA NOĆ ZA POLICIJU: Nasilnik u Trgovištu napao ženu i ćerku, dva hapšenja u Šapcu i okolini zbog droge
Foto: Kurir

MUP u akciji

BURNA NOĆ ZA POLICIJU: Nasilnik u Trgovištu napao ženu i ćerku, dva hapšenja u Šapcu i okolini zbog droge

Crna Hronika -

BEOGRAD/ŠABAC/TRGOVIŠTE - Policija u Vladimircima će, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, podneti krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vladimiraca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla paketić sa oko 30 grama marihuane i više paketića sa oko 15 grama spida, saopštio je MUP.

Policija u Šapcu uhapsila je S.B. (1980) iz tog grada kod kojeg je pronašla drogu i dva metka. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla oko 5,4 grama heroina, oko 18,5 grama amfetamina, 27 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i dva metka. S. B. se sumnjiči i da je u prethodnom periodu četrdesetčetvorogodišnjem muškarcu iz Loznice prodao paketić sa oko pet grama amfetamina. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Porodično nasilje u Trgovištu

Uhapšen pod sumnjom da je napao suprugu i ćerku, i da je supruzi nožem naneo povrede po ruci. Policija u Trgovištu uhapsila je S. N. (1963) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je fizički napao četrdesetšestogodišnju suprugu i ćerku, kao i da je supruzi nožem naneo povrede po ruci.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu. Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Vranju odredio mu je pritvor do 30 dana. T.S.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track