PUCAO U ŽENU I ĆERKU ZBOG KORONE: Ludilo kod Požarevca, otkriveno posle čega je MUŽ TOTALNO PUKAO pa zapucao!
Foto: Facebook

Zločin u petrovcu na mlavi

PUCAO U ŽENU I ĆERKU ZBOG KORONE: Ludilo kod Požarevca, otkriveno posle čega je MUŽ TOTALNO PUKAO pa zapucao!

Crna Hronika -

Dejan M. (55) iz okoline Petrovca na Mlavi sumnjiči se za pokušaj ubistva Svetlane B. (55), koju je krivio da ga je zarazila

Pucnjava koja se u sredu uveče dogodila u selu Sibnica kod Petrovca na Mlavi, a do koje je navodno došlo zbog straha od koronavirusa, zaprepastila je meštane, koji i za osumnjičenog Dejana M. (55) i za ranjenu Svetlanu B. (55) imaju samo reči hvale.

Dejan i Svetlana, koji su godinama u vezi, razboleli su se od korone i bili su u izolaciji, a Dejan je preksinoć, naoružan pištoljem, upao u njenu kuću i ranio je u šaku, a njenu ćerku (35) u ruku.

kuća u kojoj se odigrala prava drama
kuća u kojoj se odigrala prava dramafoto: Zorana Jevitć

Ranije bez problema

- I Dejana i Svetlanu poznajemo, oboje su divni, radni i pošteni ljudi. Godinama se zabavljaju, a Dejan je više živeo kod nje nego u svojoj porodičnoj kući - kaže komšija i nastavlja: - Pre desetak dana su dobili kovid 19 i bili su u izolaciji, svako u svojoj kući. Dejan ima roditelje, koji su stari i bolesni. Priča se da se on plašio da njih ne zarazi virusom i da oni ne umru. Plašio se da ostane sam, jer mu dete iz prvog braka živi u inostranstvu. Kako kaže komšija, čuo je da je upravo Dejanov strah za život roditelja, ali i čitava negativna atmosfera oko koronavirusa doprinela tome da potegne oružje. - Kažu da je on valjda krivio Svetlanu što su dobili tu koronu, jer se ona prva zarazila, pa prenela njemu - dodaje komšija. Naš izvor kaže da se u sredu uveče u Svetlaninoj kući dogodila prava drama, koja se pukom srećom nije završila ubistvom.

Dejan m. i Svetlana B. u doba ljubavi
Dejan m. i Svetlana B. u doba ljubavifoto: Facebook

- Upao je u kuću kroz prozor. Imao je pištolj, za koji je imao dozvolu samo da ga poseduje, a ne i da ga nosi. Kao furija je počeo da viče na Svetlanu - kaže izvor i dodaje: - Ona se prepala i pobegla u drugi deo kuće, gde joj žive ćerka i zet, koji je zamenik komandira PS Žabari. Kod njih je u gostima bio i komandir, pa su svi pokušali da obuzdaju pomahnitalog Dejana. Kako naš izvor otkriva, dok su se rvali s Dejanom, pištolj je opalio. - Metak je pogodio Svetlanu u šaku, a njenu ćerku je okrznuo. Tada su stigli šest policijskih vozila i Hitna pomoć - kaže izvor i dodaje da su ranjene majka i ćerka puštene na kućno lečenje.

Određeno zadržavanje

Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je zadržavanje do 48 sati Dejanu M. zbog sumnje da je počinio teško ubistvo u pokušaju. - Ovaj par do sada nije imao svađa niti problema. Nije bilo prijava za nasilje. Lepo su se slagali, pomagali jedno drugom - kaže izvor.

sibnica, selo, pucnjava
foto: Zorana Jevtić

Selo Sibnica

Svetlana prava domaćica

Komšije u selu Sibnica imanju samo reči hvale za Svetlanu. - Žena je domaćica i sve je sama stvorila, stara se o celom domaćinstvu i bavi se poljoprivredom. Fina porodica, ima divnu ćerku i zeta, koji su joj podarili unučad. Odavno se razvela i svi smo znali da je u vezi sa Dejanom - kaže komšija.

Dejanove komšije

On je miran čovek

Meštani Orljeva kod Petrovca na Mlavi, gde živi Dejan M. i njegovi roditelji, kažu da je uhapšeni uvek bio miran čovek. - Oni su povučena porodica. Skoro im niko i ne dolazi u posetu. Dejan živi s bolesnim roditeljima, o kojima se stara. Iako se zabavlja sa Svetlanom, ona nikada nije dolazila ovamo. Dejan je pre Svetlane bio oženjen i ima odraslo dete - kaže meštanin.

Kurir.rs - B. Travica, J. Ivić, Foto: Zorana Jevtić, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja