ŠTA JE INDI PRIČALA O MARJANOVIĆIMA: Reći ću nekoliko stvari koje znam o Jeleni i Zoranu!
Foto: Ana Paunković, privatna arhiva

svedok

ŠTA JE INDI PRIČALA O MARJANOVIĆIMA: Reći ću nekoliko stvari koje znam o Jeleni i Zoranu!

Crna Hronika -

Pevačica koju odbrana Zorana Marjanovića predlaže za svedoka ranije je rekla "da nema polemike o tome da je muž ubio njenu koleginicu"

Pevačica Sandra Afrika, koja bi, ukoliko sud prihvati predlog branioca Zorana Marjanovića, mogla da bude pozvana da svedoči o ubistvu Jelene Marjanović, pre mesec dana je otkrila da je s Marjanovićima bila izuzetno bliska.

Sandra Afrika
foto: Printscreen/Instagram

Iako je ona posle predloga odbrane Marjanovića, koji je jedini optuženi za ubistvo supruge, izjavila da ne zna o čemu bi mogla da govori pred sudom, u intervjuu za magazin Hit je izjavila:

- S Marjanovićima smo se porodično družili godinama. Išli smo i na zajednička letovanja, baš smo lepo funkcionisali. Znam i Zoranovu prvu ženu, kao i pokojnu Jecu.

Indira Aradinović Indi
foto: Printscreen/Instagram

Sandra Afrika je za Hit opisala i odnos Jelene i Zorana, zbog čega je advokat Veljko Delibašić i predložio njeno saslušanje.

- Ona je bila divna. Zoran ju je gledao kao malo vode na dlanu. Nikad se nisu svađali, bar ne pred nama, a stvarno smo bili bliski. Kod Jece i Zorana sam bila na svadbi. Bili su i na mom brodu - pričala je ona, navodeći da je Zoran u njoj prvi prepoznao talenat.

Odbrana je predložila da sud kao svedoka pozove i pevačicu Indi.

- Poznavala sam Jecu i Zorana godinama. Imali su dobar brak, retko viđen na estradi. Ovo je par koji nema polemike da je suprug to uradio - rekla je Indi ranije, gostujući u emisiji na Pinku. Na istoj televiziji nagovestila je da ipak ima saznanja o onome što se dogodilo pokojnoj pevačici:

- Ne želim da budem deo toga dok se sve ne reši. Kad se sve bude rešilo, ja ću da kažem nekoliko stvari koje znam, a do tada zaista za tim nema potrebe.

(Kurir.rs/J. S./ foto Privatna arhiva, Ana Paunković, Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja