PAO LAŽNI INSPEKTOR NA ČUKARICI: Ima samo 17 godina, ulazio u stanove i roditeljima govorio da su im deca narko dileri
Foto: Ana Paunković, Ilustracija

uhvaćen

PAO LAŽNI INSPEKTOR NA ČUKARICI: Ima samo 17 godina, ulazio u stanove i roditeljima govorio da su im deca narko dileri

Crna Hronika -

Operativnim radom inspektori policijske stanice na Čukarici uhvatili su lažnog "kolegu" koji je kako nezvanično saznajemo u poslednjih mesec dana ulazio u stanove građanima pokušavajući da ih opljačka.

Ono što je i njih kako saznajemo iznenadilo je to da njihov lažni kolega ima samo 17 godina iako izgleda da ima najmanje 20.

Kako nezvanično saznajemo maloletnik je ulazio u zgrade i raspitivao se ko ima decu.

"Kada je uspeo da sazna ko ima decu zvonio je na vrata i predstavljao se kao inspektor. Davao je uvek različita imena a kod sebe je samo imao blok", objašnjava izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On dodaje da bi još na vratima rekao domaćinu da mora da uđe jer im, navodno, dete diluje drogu.

"Zaprepašćeni građani su ga bez reči puštali unutra. Tada bi im zatražio ličnu kartu i sve evidentirao u tom bloku koji je nosio. Imao je uverljivu priču tako da su šokirani roditelji bez reči davali svoja dokumenta. Međutim, veruje se da je on tada tražio priliku kako da ih opljačka ili je zapravo imao nešto drugo na umu uzimajući im podatke iz lične karte. To je sada predmet istrage koja je u toku", objašnjava naš sagovornik.

Za lažnog inspektora se saznalo jer je više uznemirenih roditelja zvalo policiju da proveri šta se dešava sa njihovom decom i da li je neki postupak u toku.

"Zvali su policijsku stanicu i tražili određenog inspektora za koga niko u stanici nije ni čuo. Roditeljima bi tada pao kamen sa srca ali je tada policija počela da radi na slučaju odnosno da traži lažnog kolegu. Nakon mesec dana operativnog i intezivnog rada pravi inspektori na Čukarici pronašli su tinejdžera", naveo je naš dobro obavešten izvor.

Srećom iz stanova ništa nije ukrao te mu se na teret samo stavlja krivično delo lažno predstavljanje.

(Kurir.rs/J.Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track