TEŠKO JUTRO NA DUNAVU: Pronađeno telo muškarca kod Linca, Austrijanci zbog sata na ruci veruju da je to baš ovaj čovek iz Srbije
Foto: Shutterstock, Facebook Printscreen

na dan nestanka u lincu slavio krsnu slavu aranđelovdan

TEŠKO JUTRO NA DUNAVU: Pronađeno telo muškarca kod Linca, Austrijanci zbog sata na ruci veruju da je to baš ovaj čovek iz Srbije

Crna Hronika -

BEOGRAD - Telo muškarca pronađeno je u Dunavu u blizini Linca, a kako prenose austrijski mediji, sumnja se da je u pitanju Milorad V, kuvar iz Novog Sada za kojim se tragalo nešto više od mesec dana.

Kako pišu lokalni mediji, obdukcija još nije urađena, ali policajci sumnjaju da je u pitanju kuvar jer je na ruci uočen isti sat kao onaj koji je nestali kuvar nosio.

Milorad Vlaović
foto: Facebook Printscreen

Podsetimo, Novosađanin Milorad V. nestao je pre mesec dana u Lincu u Austriji, nakon što je poslednji put viđen na brodu "Primadona" na kom je zaposlen kao kuvar.

Kobnog dana, Milorad je sa kolegama obeležavao slavu Aranđelovdan.

Agencija Tanjug kasnije u toku dana je javila da je kuvar na brodu iz Novog Sada Milorad V, koji je nestao pre par nedelja, pronađen je mrtav u Dunavu kod Linca. Kod Linc-Urfar pronađen je muški leš, a iako obdukcija još nije izvršena, na osnovu sata na ruci, policija je sigurna da se radi o Novosađaninu, prenosi bečki dnevnik "Kronen cajtung".

Iako zvanične potvrde nema strahuje se da je reč o našem državljaninu, ocu četvoro dece. Tamošnja policija je saopštila da je u toku istraga u ovom slučaju, a ovde kod nas ostaje nada da je posredi greška i da to nije naš državljanin Milorad.

(Kurir.rs/Blic/Tanjug/Foto: Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track