POZLILO MU, PA IZAZVAO STRAŠNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU? Predsednik SO Kula teško povređen, prebačen u bolnicu u Beograd
Foto: kula.rs

TRI VOZILA UČESTVOVALA U SUDARU

POZLILO MU, PA IZAZVAO STRAŠNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU? Predsednik SO Kula teško povređen, prebačen u bolnicu u Beograd

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nesreći, koja se u petak dogodila u Sivcu, teško je povređen predsednik Skupštine opštine Kula Boban Damjanović.

Na opštinski automobil, kojim je Damjanović upravljao, iz suprotnog smera je, prema susednom Kljajićevu, naletelo putničko vozilo, čiji je vozač lakše povređen.

Damjanović je, s prelomima vratnih pršljenova, noge i rebara i sa unutrašnjim povredama, iz bolnice u Somboru hitno prebačen u Klinički centar Srbije u Beogradu.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu kroz glavnu ulicu u Sivcu, iz koje je Damjanović, koji živi u ovom selu, skretao u Kosovsku ulicu, u nameri da na posao poveze kolegu, zaposlenog u Opštinskoj upravi.

Drugi akter udesa izjavio je da nikako nije mogao da izbegne sudar, jer je Damjanovićev automobil krivudao po kolovozu i presekao mu put. Vozač trećeg automobila u lančanom sudaru ostao je nepovređen i njegovo vozilo je najmanje oštećeno.

Pretpostavlja se da je Damjanoviću tokom vožnje pozlilo, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom. Njega su u polusvesnom stanju iz automobila izvukli policajci i radnici sivačkog komunalnog preduzeća "Radnik".

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track