PIJAN POKOSIO PEŠAKA U NOVOM PAZARU: Vozač pobegao sa mesta nesreće, a posle sat vremena se PREDAO POLICIJI!
Foto: Dado Đilas

RASPLET

PIJAN POKOSIO PEŠAKA U NOVOM PAZARU: Vozač pobegao sa mesta nesreće, a posle sat vremena se PREDAO POLICIJI!

Crna Hronika -

Novopazarac V. Ž. predao se policiji u Policijskoj upravi Novi Pazar, nakon što je automobilom udario sugrađanina R. H. (70) koji je preminuo na licu mesta.

Pešak R. H. (70) nastradao je večeras u Ulici Mihajla Pupina u Novom Pazaru nešto posle 18 sati kada ga je automobilom udario V. Ž. koji se posle toga nije zaustavio već je pobegao sa lica mesta, navodno u strahu od toga što je uradio, prenosi indeksonline.rs.

Vozač je tokom bekstva izazvao još jedan manji saobraćajni incident, ali je sat kasnije odlučio da se prijavi policji koja je u međuvremenu obavila uviđaj i krenula u potragu za bahatim vozačem. On je u novopazarskoj policiji ispričao sve okolnosti zbog kojih je došlo do nesreće u kojoj je smrtno stradao pešak.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova večeras su potvrdili da su identifikovali i uhapsili V. Ž. (45) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako je navedeno u saopštenju MUP, sumnja se da je V. Ž. danas oko 18 časova u Novom Pazaru upravljajući automobilom pod dejstvom alkohola udario sedamdesetogodišnjeg pešaka koji je smrtno stradao, a zatim pobegao sa lica mesta.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom V. Ž. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

(Kurir.rs/ A.S.B./ Z.Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track