ZA MANJE OD 20 SATI MUP MUNJEVITO RASVETLIO ZLOČIN KOD POŽAREVCA Uhapšen osumnjičeni za svirepo ubistvo baka Radinke u selu Rečica
Foto: Dado Đilas

MUP u akciji

ZA MANJE OD 20 SATI MUP MUNJEVITO RASVETLIO ZLOČIN KOD POŽAREVCA Uhapšen osumnjičeni za svirepo ubistvo baka Radinke u selu Rečica

Crna Hronika -

Telo nesrećne bake pronašao je komšija u prepodnevnim satima

BEOGRAD - Za manje od 20 sati od trenutka kada je zločin prijavljen, policija je rasvetlila svirepo ubistvo starice Radinke K. (86) koja je pronađena mrtva u kući u selu Rečica kod Požarevca.

Za zločin je osumnjičen državljanin Rumunije. Starica je ubodena nekoliko puta u grudi i prerezan joj je vrat.

Radinka Kostić (86) pronađena je mrtva sa prerezanim vratom u svojoj kući u selu Rečica, a Više tužilaštvo u Požarevcu naložilo je obdukciju tela starice kako bi se utvrdilo da li je reč o ubistvu ili samoubistvu.

Prema nezvaničnim informacijama, telo nesrećne bake pronašao je komšija u prepodnevnim satima.

- Komšinica je došla da vidi šta se dešava sa Radinkom, pošto je celo jutro nije videla u dvorištu i zatekla je mrtvu na podu u lokvi krvi, sa povredama na vratu. Odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene - priča izvor Kurira i nastavlja:

- Interesantno je da u kući nije bilo tragova premetačine, a sve komšije su posvedočile da je Kostićeva bila mirna žena i da nije ni sa kim bila u zavadi - navodi naš sagovornik.

U kući starice pronađen je i oštar predmet za koji se sumnja da je oružje kojim su povrede i nanete. - Tužilaštvo je naložilo obdukciju kako bi se utvrdilo da li je neko ubio baku ili je ona možda sama sebe izbola, a navodno osim prerezanog vrata, ona ima i ubode po telu - dodaje izvor.

Kako kažu komšije iz Rečice, Kostićeva je godinama živela sama u kući. - Ona ima decu koja žive i rade u inostranstvu. Nisu mnogo bogati, sumnjamo da je neko ubio Radniku zbog novca, jer ga zaista nisu imali mnogo - kažu komšije iz Rečice.

(Kurir.rs/TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track