HAOS NA BADNJE VEČE U NOVOM SADU: Mladić izboden nožem, presečena mu arterija
Ilustracija, Foto: NSUživo Instagram printscreen

Strašno

HAOS NA BADNJE VEČE U NOVOM SADU: Mladić izboden nožem, presečena mu arterija

Crna Hronika -

Novosadska policija uhapsila je D. R. (26) iz ovog grada, odmah nakon što je, kako se sumnja, na Novom naselju, zadao više uboda nožem dvadesetšestogodišnjem Novosađaninu.

D. R. je pokušao da pobegne sa lica mesta, ali je, brzom intervencijom policije uhapšen, a pronađen je i nož kojim je, kako se sumnja, povredio mladića koji je hospitalizovan u Kliničkom centru Vojvodine, saopštila je novosadska policija.

Kako nezvanično saznajemo, večeras nešto posle 20 časova došlo je do ubadanja nožem u jednom kafiću u Novom Sadu. Mladić star 26 godina uboden u predelu noge i tom prilikom isečena mu je arterija pa je intenzivno krvario. Na lice msta za svega 3 minuta stigle su ekipe policije, a poveđenom su pripadnici patrola i građani odmah podvezali ranu i tako ga spasili do dolaska hitne pomoći.

- U Urgentni centar KCV primljen je pacijent S. M.(26) sa ubodnim ranama u predelu trbuha i leve natkolenice. Nakon stabilizacije vitalnih funkcija i dijagnostike indikovano je hitno operativno lečenje, saznajemo iz PR službe KCV.

U saradnji sa nadležnim javnim tužilaštvom, policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track