Najnovije vesti

UHAPŠEN SRBIN SA INTERPOLOVE POTERNICE: Novosađanina u Srbiji traže zbog ubistva, u Banjaluci pao zbog droge
Foto: RTRS, Privatna Arhiva

policijska akcija logan

UHAPŠEN SRBIN SA INTERPOLOVE POTERNICE: Novosađanina u Srbiji traže zbog ubistva, u Banjaluci pao zbog droge

Crna Hronika

U policijskoj akciji "Logan" uhapšene su četiri osobe zbog droge i drugih krivičnih dela. Uhapšeni su S.S. iz Novog Sada, S.S., M.G. i B.Đ. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, falsifikovanja isprava, kao i drugih krivičnih dela.

Izvršenim proverama kroz službene evidencije utvrđeno je, da je za licem S.S. iz Novog Sada raspisana Međunarodna Interpolova poternica zbog počinjenog krivičnog dela "teško ubistvo“.

zaplena, dorga, Novac
foto: Privatna Arhiva

Operativnim radom, policijski službenici su došli do saznanja da navedeno lice koristi falsifikovanu ličnu kartu na ime Nikola Radišić i da se pod tim imenom kreće na području Grada Banjaluka.

1 / 7 Foto: Privatna Arhiva

Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeno lice S.S. iz Novog Sada, na području Grada Banjaluka, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto: oko 30 grama bele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, oko 60 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, veća količina novca, vaga za precizno merenje, mobilni telefoni, falsifikovana lična karta Republike Srbije na ime Nikola Radišić, falsifikovana lična karta i vozačka dozvola Švajcarske na ime Nikola Radišić kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih dela.

Mere i radnje u okviru ove akcije su preduzete pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...