MANEKENKA SANDRA OBRADOVIĆ SE NAGODILA: Priznala krivicu i dobila 4 meseca uslovne kazne
Foto: Printscreen/Premijera

izazvala lančani udes

MANEKENKA SANDRA OBRADOVIĆ SE NAGODILA: Priznala krivicu i dobila 4 meseca uslovne kazne

Crna Hronika -

Manekenka Sandra Obradović sklopila je sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice zbog izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje javnog saobraćaja i izrečena joj je uslovna osuda zatvora u trajanju od četiri meseca.

Određeno je da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljena u vremenu proveravanja od jedne godine ne učini novo krivično delo.

Manekenki je izrečena i mera bezbednosti zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri meseca.

Sandra Obradović
foto: Kurir

Prema nezvaničnim saznanjima, Obradovićeva je osuđena zbog toga što je u avgustu prošle godine pod uticajem alkohola izazvala lančani sudar na Novom Beogradu.

Ona je tada svojim autom udarila u tri parkirana vozila i počinila veću materijalnu štetu, a troje dece, koja su se zatekla u trenutku nesreće na trotoaru, prošla su sa lakšim telesnim povredama.

Inače, Obradovićeva je početkom maja prošle godine optužila nevenčanog partnera Vladimira Babića, s kojim ima sina, za nasilje. Ona je rekla da ju je on pretukao i da je sa strašnim povredama završila u Urgentnom centru, dok je Vladimir to demantovao i izjavio da bivša manekenka ima problem sa alkoholom.

Nakon toga je policija protiv nje podnela prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira budući da je podvrgnuta alko-testiranju i izmereno je da u krvi ima dva promila alkohola.

(Kurir.rs/J.S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track