PRVE SLIKE SA PEŠTERA, MASAKR U SELU RASNO: Ubio bivšu ženu, taštu i tasta, šurak kritično, ranjeno i dvoje komšija POTRAGA U TOKU
Foto: Z.Š.

trostruko ubistvo, krvoproliće kakvo se ne pamti

PRVE SLIKE SA PEŠTERA, MASAKR U SELU RASNO: Ubio bivšu ženu, taštu i tasta, šurak kritično, ranjeno i dvoje komšija POTRAGA U TOKU

Crna Hronika -

Policija intenzivno traga za E. T. (44), koji se sumnjiči da je izvršio ova svirepa ubistva. Lakše ranjeno i dvoje komšija koji su im bili u kući

NOVI PAZAR - Četiri osobe pogođene su iz vatrenog oružja u porodičnoj kući u selu Rasno na Pešteru, u opštini Sjenica.

Krvoproliće se desilo u porodičnoj kući Fehima Š. U pucnjavi su na mestu ubijene tri osobe - Fehim Š. (64), njegova supruga Š.Š. (60) i ćerka B.Š. (44). Teško je ranjen 35-godišnji B.Š., sin ubijenog Fehima. On je hitno prevezen u novopazarsku bolnicu, u kritičnom je stanju i bori se za život. Kako Kurir saznaje, u pucnjavi je lakše ranjeno i dvoje komšija koji su se tu zatekli.

Policija intenzivno traga za E. T.(44), koji se sumnjiči da je izvršio ova svirepa ubistva.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, troje mrtvih od ukupno četvoro upucanih ukućana navodno je pronašao rođak E. S. Uviđaj i istraga su u toku a sve hitne službe su na terenu.

Ubistvo, E.T., Rasno, trostruko ubistvo, ubistvo, Sjenica
foto: Z.Š.

Prema prvim i nepotvrđenim informacijama, osumnjičeni je navodno došao iz Nemačke s privremenog rada i pucao u bivšu ženu, tasta i taštu. Nezvanično, četvrti ranjeni u kući je šurak, brat bivše žene, koji je kritično i lekari mu se bore za život.

Ubistvo, E.T., Rasno, trostruko ubistvo, ubistvo, Sjenica
foto: Z.Š.

Okidač za ovako tešku porodičnu tragediju mogli bi biti loši porodični odnosi ili svađa. Prema prvim informacijama, osumnjičeni je navodno došao iz Nemačke i posle svađe pucao u bivšu ženu i tazbinu.

Šuraka pogodio sa više hitaca u grudi

B. Š. (35) je pogođen sa više hitaca u grudi i desnu ruku. Trenutno je na skeneru i pripremamo ga za operaciju, rečeno je u Opštoj bolnici Novi Pazar, javlja pazarski Indeksonline.

(Kurir.rs/Z.Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track