STRAVIČNO: Otac (40) uhapšen zbog sumnje da je silovao sina (2) i ćerku (3) u selu bio poznat kao problematičan i sklon alkoholu
Foto: Shutterstock

horor kod inđije

STRAVIČNO: Otac (40) uhapšen zbog sumnje da je silovao sina (2) i ćerku (3) u selu bio poznat kao problematičan i sklon alkoholu

Crna Hronika -

Muškarac (40) iz okoline Inđije uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dvoje dece, ćerkicu (3) i sina (2), a slučaj je, navodno, prijavila njegova supruga. Kako nezvanično saznajemo, on je uhapšen prekjuče i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle čega bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Imaju i bebu

- Supruga je osumnjičenog prijavila policiji i ispričala da je on navodno seksualno zlostavljao decu. On je uhapšen, a deca su poslata na pregled, na kom su im ustanovljene povrede - rekao je naš izvor iz istrage. Meštani ovog naselja kažu da znaju je komšija priveden.

- On je rodom iz Novog Sada, a ovde živi nekoliko godina sa suprugom i decom. Nedavno su dobili bebu, a u neposrednoj blizini žive i njegovi roditelji, koji su profesori u penziji i pomažu im oko svega - kažu komšije:

- Koliko je nama poznato, on je sklon alkoholu, ne radi nigde, navodno je ranije bio problematičan. Prema komšijama je dobar, ali se ne druži ni s kim bliže - ispričali su naši sagovornici.

Voli pse i oružje

Reporteri Kurira juče su u kući zatekli suprugu osumnjičenog, ali ona nije želela ništa da komentariše. - Dovoljno nam je teško i ovako, ne mogu da pričam o tome - bilo je sve što je žena rekla. Inače, na profilu uhapšenog na društvenim mrežama može se videti mnogo fotografija s decom i kućnim ljubimcima. Osim toga, uglavnom je kačio fotografije sa takozvanim opasnim rasama pasa i oružjem.

Kurir.rs /J. Ivić/ Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track