PRED SUDOM U NIŠU SVEDOČILA KRISTINA, SUPRUGA OKRIVLJENOG ZA UBISTVO: Darko nije imao potrebe da ubije Miloša
Foto: Dado Đilas

suđenje Darku Mitiću (34)

PRED SUDOM U NIŠU SVEDOČILA KRISTINA, SUPRUGA OKRIVLJENOG ZA UBISTVO: Darko nije imao potrebe da ubije Miloša

Crna Hronika -

Na suđenju Darku Mitiću (34) kome se na teret stavlja da je 20. novembra 2019. godine ubio Miloša Radojkovića (25) u naselju Beverli Hils u Nišu, svedočila je Kristina Nedeljković, supruga optuženog. Ubistvo Radojkovića se dogodilo oko 17 sati, a onaj ko je pucao, sasuo mu je 10 metaka od kojih je smrtonosan bio u grudi. Darko je ranije rekao da on sa ovim slučajem nema nikakve veze.

Tužilaštvo je optužilo Darka Mitića koji se sumnjiči da je nekoliko meseci ranije zapalio Radojkovićev automobil Mercedes.

- Ni pre ni kasnije niko nije verovao da je Darko zapalio automobil Milošu. Mi smo bili u dobrim odnosima, a onda su oni nekako prestali da se intenzivno druže0. Darko nije imao potrebe da se s Milošem obračuna na taj način da puca u njega. ja sam bila prisutna kada je Darko zvao posle paljenja automobila da pita šta se dogodilo? - rekla je Nedeljkovićeva.

Ona na neka pitanja advokata Saše kneževića koji zstupa udovicu žrtve Miljanu Ivanović nije htela da odgovori, ali je rekla da je rekla suprugu Darku jednom prilikom da bi trebalo da prestanu da se druže iz nekih ličnih razloga.

Advokat Knežević je još jednom predočio dokaze a to su Mitićevi otisci na čaurama.

Na sledećem ročištu 5. marta trebalo bi po treći ili četvrti put da svedoči udovica Miljana Ivanović i policajac koji se neposredno našao na mestu nakon zločina.

Kurir.rs/ M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track