Najnovije vesti

BIO JE UVAŽENI LEKAR, O NJEMU SAMO REČI HVALE: U Loznici danas sahrana psihijatra koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći
Foto: T.Ilić, OB Loznica

nastradao je u 57. godini

BIO JE UVAŽENI LEKAR, O NJEMU SAMO REČI HVALE: U Loznici danas sahrana psihijatra koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći

Crna Hronika

Vest da je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na Šabačkom putu nastradao poznati loznički doktor, primarijus dr Siniša Jovović (57), specijalista psihijatrije, subspecijalista sudske psihijatrije i sudski veštak, rastužila je Lozničane.

Dr Jovović važio je za uvaženog lekara, a o njemu sugrađani imaju samo reči hvale.

Loznica
foto: OB Loznica

Posle završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu zaposlio se u lozničkoj bolnici, najpre u Opštoj, pa potom u Hitnoj službi, kasnije prelazi na Odeljenje neuropsihijatrije, a posle završene specijalizacije radi na Odeljenju psihijatrije lozničke Opšte bolnice.

Loznica, Siniša Jovović
foto: OB Loznica

Prema rečima kolega njegov odlazak je veliki i nenadoknadiv gubitak za bolnicu koja je izgubila vrsnog psihijatra predanog svom poslu, koga su kolege poštovale, a prema pacijentima je bio srdačan i predusretljiv. Dr Jovović biće sahranjen danas u 14 časova na Gradskom groblju u Loznici.

(Kurir.rs / T.I / Foto:OB Loznica)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...