Krajnje je vreme da se nešto uradi

ZAPOSLENI NA ADI HUJI OGORČENI POSLE NAPADA NA DEVOJČICU: Šetalište neosvetljeno, napadi i pljačke se često događaju (KURIR TV)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneli su krivičnu prijavu protiv maloletnika zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i silovanje na Adi Huji.

Sumnja se da je uz pretnje napao dve maloletne osobe ukrao im mobilni telefon i blutut zvučnik posle čega je jednu seksualno napastvovao.

1 / 4 Foto: Kurir/J.R.

Kako su za Kurir ispričali zaposleni u obližnjim restoranima, staza na kojoj se napad dogodio je neosvetljena, a napadi i pljačke se dogođaju često.

- Ovo šetalište je potpuno neosvetljeno, nema ni sigurnosnih kamera, a napadi na prolaznike se često događaju i pljačke. Svi smo u kraju ogorčeni ali nismo previše začuđeni. Krajnje je vreme da se nešto uradi ovde - pričaju radnici u obližnjim restoranima.

Kako kažu, policija je sinoć oko 18 sati prošla pored restorana i raspitivala se da li su možda videli grupu maloletnika od 13 do 15 godina.

- Mi nikoga nismo videli, a nismo ni znali zašto ih traže. Posle smo čuli šta se desilo, to je strašno! Ona je dete - pričaju zgranuti ugostitelji.

Podsetimo, povređena devojčica šetala je sa grupom vršnjaka Adom Hujom, kada ih je presrelo nekoliko mlađih muškaraca i najverovatnije pokušala da ih opljačka. Prema rečima očevidaca, deca su se razbežala, ali povređena devojčica nije bila dovoljno brza.

O ovom događaju je obaveštena policija koja je munjevito reagovala i nekoliko patrola je krenulo u potragu za napadačima. Ubrzo su privedene dve osobe, a policija pokušava da identifikuje i pohapsi druge učesnike u napadu.

(Kurir.rs/J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track