DETALJI ZLOČINA U PEŠTERSKOJ NA ZVEZDARI: Leš muškarca bio pokriven ćebetom i s jastukom na glavi, podstanari čuli da viče upomoć
Foto: Kurir

ubistvo u zoru, podstanari zvali policiju

DETALJI ZLOČINA U PEŠTERSKOJ NA ZVEZDARI: Leš muškarca bio pokriven ćebetom i s jastukom na glavi, podstanari čuli da viče upomoć

Crna Hronika -

BEOGRAD - U Pešterskoj ulici na Zvezdari, u Beogradu, rano jutros oko 4 časa u kući u kojoj je živeo zatečen je leš muškarca (60).

Na telu su bile vidne ubodne rane na vratu i ramenima a policija ga je zatekla sa jastukom preko glave i pokrivenog ćebetom.

Nekoliko minuta pre nego što je leš muškarca nađen, policiji je prijavljeno da je u toku provala u kuću ubijenog muškarca i da se kod te kuće nalazi minimum jedan provalnik. Ali, kad je policija došla nije bilo ni provalnika ni ubice.

Kurir saznaje: Podstanari zvali policiju

Kako saznajemo iz istrage, ubijeni Dragan V. (60) živeo je sam, a sprat je izdavao podstanarima koji su i zvali policiju kad su noćas čuli stanodavca kako doziva u pomoć. On je u kući na Zvezdari živeo četiri-pet godina, inače je iz Valjeva. Podstanari nisu smeli da siđu kad su čuli povike pa su pozvali policiju. J.R.

Kako se saznaje iz istrage, telo je nađeno u lokvi krvi, a sve ekipe kriminalističke policije i forenzike su na licu mesta. Uviđaj je u toku i prikupljaju se DNK tragovi, ali uporedo se radi i na utvrđivanju motiva i identifikaciji osumnjičenog za ubistvo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja