UŽAS U NASELJU MEDAKOVIĆ: Mladić izboden nožem, krvav trčao ulicom, zatim se onesvestio i pao
Ilustracija, Foto: Shutterstock

nasilje

UŽAS U NASELJU MEDAKOVIĆ: Mladić izboden nožem, krvav trčao ulicom, zatim se onesvestio i pao

Crna Hronika -

U Ulici Radovana Simića Cige, između brojeva 15 i 17, u beogradskom naselju Medaković, juče je, naočigled brojnih prolaznika, ulicom protrčao mladić O. I. (22) sav u krvi. Koji minut kasnije, iznemogao od bolova, zastao u obližnjem parku, a zatim se onesvestio i pao.

Ekipa Hitne pomoći i policija brzo su stigle, a mladiću je odmah zaustavljeno obilno krvarenje iz butine i on je odvezen u bolnicu, dok je policija, više od sat vremena, obavljala uviđaj i "češljala" ovaj kraj Voždovca.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je O. I. prethodno došao sa nekim u sukob, ko ga je, više puta, verovatno nožem, ubo u nogu. Napadač je pobegao, a žrtva se uputila prema obližnjem parkiću.

Ilustracija
Ilustracijafoto: MUP Srbije

- Svi koji žive u naselju Medaković znaju da se po našim parkićima, gde bi trebalo da se igraju deca, nažalost, skupljaju narkomani i pijanci - kaže jedna od stanarki ovog naselja.

- Policija ovim krajem često patrolira, ali to je, očigledno, nedovoljno. Ne znamo kako da se izborimo sa narkomanima, koji se više i ne kriju, bučni su, svađaju se i tuku, a neretko, napadaju i pljačkaju prolaznike, jer im treba novac za drogu.

Niko, međutim, od stanara, nije znao da kaže ko je povređeni O. I. i da li je iz tog kraja, kao ni koji je motiv napada na njega. Sumnja se, nezvanično, da je reč o obračunu, najverovatnije zbog droge. Istraga će utvrditi prave motive i krivce, koje za sada, ranjeni O. I. ne želi da otkrije policiji, kao ni da kaže zašto je napadnut.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja