PRVE SLIKE STRAŠNOG UDESA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Sudarila se 3 automobila, od siline jednom izleteo motor! Petoro povređenih
Foto: Kurir/D. Niciforovic

u mestu Bojanići

PRVE SLIKE STRAŠNOG UDESA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Sudarila se 3 automobila, od siline jednom izleteo motor! Petoro povređenih

Crna Hronika -

U saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se danas oko 17 sati dogodio na Ibarskoj magistrali u mestu Bojanići, povređeno je pet osoba i pričinjena je velika materijalna šteta.

Raska, saobracajna nesreca
foto: Kurir/D. Niciforovic

Prema nezvaničnim informacijama, "karambol" se dogodio kada je, zbog neprilagođene brzine, najpre došlo do kontakta između „sitroena“ albanskih registarskih oznaka koji se kretao iz pravca Kraljeva prema Raški i automobila marke „bmv“ registrovanog na Smederevsku Palanku koji je dolazio iz suprotnog pravca a na koji je potom naleteo „reno“ kraljevačke registracije.

Povređeni su prevezeni u obližnje zdravstvene ustanove gde su i zbrinute, a o intenzitetu udesa najbolje govori podatak da je od siline udarca iz smrskanog „sitroena“ bukvalno izleteo motor.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.

Više o okolnostima pod kojima se sudar dogodio biće poznato nakon istrage koja je u toku.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track