NAPRAVILI HAOS: Trojica rođaka prebili gazdu kafane i pucali, najmlađi uhapšen posle potrage OD RANIJE POZNATI POLICIJI
Foto: T. S.

VELIKO GRADIŠTE

NAPRAVILI HAOS: Trojica rođaka prebili gazdu kafane i pucali, najmlađi uhapšen posle potrage OD RANIJE POZNATI POLICIJI

Crna Hronika -

Policija je preksinoć u Velikom Gradištu uhapsila braću S. I. (55) i S. I. (42), dok je njihov sin, odnosno bratanac I. I. (30), koji je bio učesnik jednog rijalitija, uhapšen danas posle potrage, nakon što su napravili haos u lokalnoj kafani.

Incident se dogodio u subotu u 19.45. a kako nezvanično saznajemo, S. I. (55) sumnjiči se za ugrožavanje sigurnosti, dok se njegov mlađi brat za izazivanje opšte opasnosti, kao i nedozvoljeno posedovanje oružja. Mlađem bratu je danas određen pritvor, dok je starijijoš uvek u policiji.

- I. I. je neposredno posle incidenta pobegao, i za njim je raspisana potraga, a kako saznajemo danas je uhapšen, i sumnjiči se za nasilničko ponašanje. Navodno, otac, njegov mlađi brat i sin izašli su u jedan restoran u Velikom Gradištu, gde su posle nekog vremena počeli da se svađaju i međusobno tuku. Kada je vlasnik restorana (48) prišao da ih smiri i upozori da se lepo ponašaju, S. I. (55) počeo je da mu preti da će ga ubiti - priča naš izvor iz istrage i nastavlja: - Izašli su na terasu restorana i nastavili da se raspravljaju, a vlasnik ih je ubeđivao da odu kući i da ne prave veći haos. Međutim, tada je S. I. (42) potegao pištolj za koji nema dozvolu i ispalio jedan hitac u pod - dodao je sagovornik Kurira iz istrage. Za to vreme, I. I. je počeo da udara vlasnika. - Nakon što ga je više puta ošamario, nasrnuo je i na njegovu sestru (47), koju je lakše povredio, a potom je pobegao. Inače, reč je o mladiću koji je ranije privođen zbog nasilja u porodici nad suprugom, koju je napadao čak i na javnim mestima, a poznat je i po učešću u jednom rijalitiju pre nekoliko godina - objasnio je naš sagovornik:

Poznati policiji

- Svi osumnjičeni su, inače, odranije poznati policiji - dodao je izvor. Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom S. I. (55) određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu, dok će S. I. (42) biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu.

Kurir.rs /E. K. Foto Ilustracija T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track