DUŠAN JE DEVOJKU UBIO ZBOG RASKIDA! Na vratu je imala 29 uboda, UBICA JE SADA DOBIO ONO ŠTO JE ZASLUŽIO!
Foto: Printscreen Facebook

OSUĐEN JE KONAČNO!

DUŠAN JE DEVOJKU UBIO ZBOG RASKIDA! Na vratu je imala 29 uboda, UBICA JE SADA DOBIO ONO ŠTO JE ZASLUŽIO!

Crna Hronika -

Ubica je potegao nož kojim je, kako se sumnja, bivšu devojku ubo 39 puta

Dušan P. (36) iz Koceljeve osuđen je na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina za ubistvo bivše devojke Violete J. (19) u selu Batalage 13. oktobru 2019. godine. Delo je kvalifikovano kao teško ubistvo na svirep i podmukao način.

Život devojke ugašen je samo zbog toga što je prekinula i nije želela da obnovi ljubavnu romansu.

Dušan i Violeta su, naime, raskinuli mesec dana pre zločina koji se dogodio kada je on došao njenoj kući navodno da bi se izmirili. Sačekao je Violetu na kapiji ujutro kada se vratila iz treće smene u fabrici sokova gde se tek zaposlila i otišli su u sobu na spratu.

Umesto da se pomire, Dušan je potegao nož kojim je, kako se sumnja, bivšu devojku ubo 39 puta. Čak 29 rana u predelu vrata, glave i na levoj strani leđa tužioci i veštaci su kvalifikovali kao napadne udarce. Nesrećna devojka je vrištala i branila se od nasrtaja pomahnitalog bivšeg parntera i tom prilikom je zadobila nebrojene posekotine po rukama.

Kada su čuli jauke, najpre maćeha Ljiljana, a onda i otac Dragiša otrčali su na sprat kuće i prekinuli krvavi pir. Violeta je ležala na podu polusvesna i oblivenu krvlju. Iako preplašeni, ostali su prisebni i na rukama izneli ćerku do automobila. Devojka je iskrvarila na putu do Doma zdravlja u Koceljevi i dežurni lekar je konstatovao smrt.

U koceljevačkom kraju ljudi i danas prepričavaju kako se ubica dovezao do Doma zdravlja u istom automobilu sa devojkom koju je nasmrt izbo nožem i njenim roditeljima. Otac Dragiša je jednom rukom držao volan, a drugom pridržavao ćerku koja je sedela na prednjem sedištu.

Pozadi su sedeli Ljiljana i Dušan koji nije ispuštao nož iz ruke. Kada su stigli do Doma zdravlja on je smireno izašao iz automobila i otišao svojoj kući.

(Kurir.rs / Izvor: Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track