OBILI 2 RIBARNICE I NIŠTA NISU ODNELI: Krivične prijave protiv 3 muškarca iz Aleksinca
Foto: T.Ilić

krivične prijave

OBILI 2 RIBARNICE I NIŠTA NISU ODNELI: Krivične prijave protiv 3 muškarca iz Aleksinca

Crna Hronika -

Trojica muškaraca u dva dana obili su dve ribarnice u Aleksincu, ali iz njih nisu ništa odneli, a uz to će biti i kažnjeni zbog toga.

Naime, policija je saopštila da će po nalogu Osnovnog javnog tužilašta protiv trojice muškarca starosti 31, 25 i 19 godina iz Кruševca biti podignuta krivična prijava zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa na naročito opasan ili drzak način i dve teške krađe i pokušaju.

- Sumnja se da su oni 22. januara u Aleksincu iz džepa jakne osamdesetšestogodišnjeg muškarca, iskoristivši njegovu nepažnju, ukrali novčanik sa novcem i dokumentima. Takođe, oni se sumnjiče da su u noći između 22. i 23. januara provalili u dve ribarnice iz kojih ništa nisu ukrali, saopštila je policija.

Krivična prijava biće podneta još protiv dvojice muškaraca, starosti 50 i 42 godine i devojke starosti 22 godine iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili isto krivično delo.

- Sumnja se da su njih dvojica 23. januara na ulazu u jednu zgradu u Aleksincu iz torbe devedesetdvogodišnje žene ukrali novačnik sa novcem i dokumentima, iskoristivši njenu nepažnju, rekli su u policiji.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track