Najnovije vesti

POLICIJSKA AKCIJA U TOKU NOĆI: Uhapšeno 16 osumnjičenih za teška krivična dela, u toku pretresi i uviđaji na 30 lokacija
Foto: T.S., Ilustracija

U akciji su učestvovali Tužilaštvo, MUP i BIA

POLICIJSKA AKCIJA U TOKU NOĆI: Uhapšeno 16 osumnjičenih za teška krivična dela, u toku pretresi i uviđaji na 30 lokacija

Crna Hronika
08:24h

U toku noći uhapšeno je i zadržano 16 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela među kojima su otmice i ubistva, saopštio je tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić.

Mladen Nenadić je saopštio da su hapšenja izvršena nakon višemesečnog zajedničkog rada Tužilaštva za orgnazovani kriminal, više organizacionih jedinica MUP-a i BIA.

Istakao je da je akcija izvršena juče i tokom noći u cilju očuvanja bezbednosti Srbije i da se odnosi na rasvetljavanje najtežih krivičnih dela protiv života i tela.

U toku su pretresi i uviđaji na 30 lokacija, a prema 16 lica doneto je rešenje o zadržavanju i oni će biti sprovedeni Tužiocu za organizovani kriminal.

Nenadić je istakao da su oni osumnjičeni, između ostalog, za udruživanje radi vršenja krivičnih dela otmimca i teško ubistvo.

Kako je istaknuto, javnost će biti blagovremeno obaveštena o detaljima postupka.

(Kurir.rs/RTS/ FOTO: Ilustracija)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja