GDE JE NESTAO DIREKTOR POLICIJE? Rebić eskivirao hapšenje Belivuka i ekipe, nije ga bilo ni na konferenciji za novinare!
Foto: Printscreen

misterija

GDE JE NESTAO DIREKTOR POLICIJE? Rebić eskivirao hapšenje Belivuka i ekipe, nije ga bilo ni na konferenciji za novinare!

Crna Hronika -

Vladimir Rebić, direktor policije nije se pojavio na konferenciji za novinare povodom hapšenja Veljka Belivuka Velje Nevolje i njegove kriminalne grupe zbog više teških krivičnih dela.

U danu kada je izvedena velika akcija MUP, Rebić nije bio uz vrh policije, takođe ni u trenutku kada je javnosti saopštavana informacija o hapšenju jedne od najvećih kriminalnih grupa u Srbiji.

Na konferenciji za medije, pored ministra Vulina, pojavili su se se šef beogradske policije Veselin Milić, direktor BIA Bratislav Gašić i predstavnici UKP, ali nigde nije bilo Rebića. Postavlja se pitanje zašto je Rebić, inače pozna kao veliki navijač Partizana ove važne događaje eskivirao.

Podsetimo, danas je uhapšeno 17 pripadnika organizovane kriminalne grupe koju su predvodili Belivuk i Miljković. Osnovano se sumnjice za ubistva, iznude, otmice, dilovanje drogom

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track