TAJNA VELJINOG BUNKERA NA STADIONU PARTIZANA: Sumnja se da su na tom mestu počinjeni zločini
Foto: Zorana Jevtić

hapšenje

TAJNA VELJINOG BUNKERA NA STADIONU PARTIZANA: Sumnja se da su na tom mestu počinjeni zločini

Crna Hronika -

Belivuk je juče u pratnji maskiranih specijalaca, naoružanih dugim cevima i sa pancirima, s lisicama na rukama doveden u prostorije navijača na stadionu FK Partizan.

Kako saznajemo, stadion su pretresale i policijske ekipe sa obučenim psima, a istražitelje je posebno zanimao bunker koji je Belivuk tamo napravio. Navodno, sumnja se da su neki od najbrutalnijih zločina počinjeni na tom mestu.

Policija je na stadion juče s lisicama na rukama dovela još jednog uhapšenog, uvela ga u prostorije kluba, a potom s njim napravila krug oko stadiona, gde im je on pokazivao određene lokacije.

- Sumnja se da je navijač Goran Veličković ubijen na stadionu Partizana ili u njegovoj blizini i da je njemu posle zločina odsečena glava. Osim toga, postoje operativne informacije da su na stadionu skrivali oružje, ali i druge materijalne tragove - otkriva izvor Kurira i dodaje da je juče pod opsadom policije bio i stadion Crvene zvezde. Kako Kurir saznaje, policija je posle oba stadiona u centru Beograda izvršila pregled i još nekoliko objekata.

Ekipa Kurira

Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track