GORE MREŽE ZBOG OVOG SNIMKA A PRIPISUJU GA NEVOLJI! Nije Velja nego statisti u filmskoj akciji! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

sa pesmom u pohod

GORE MREŽE ZBOG OVOG SNIMKA A PRIPISUJU GA NEVOLJI! Nije Velja nego statisti u filmskoj akciji! (VIDEO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Fantomke, duge cevi i Ceca! Na društvenim mrežama pojavio se video-snimak na kojem se vide trojica maskiranih muškaraca, sa "fantomkama" na glavama, automatskim puškama, laserskim nišanima, pancirima i vrlo modernom opremom kako se voze automobilom, đuskaju i veselo pevaju.

Snimak je posle jučerašnje akcije hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića izazvao veliko interesovanje jer je upravo na mrežama pripisan Veljinoj ekipi kao "snimak njihove autentične akcije".

Međutim, reč je o filmskoj akciji i snimku koji navodno već neko vreme postoji na mrežama a pripada timu koji se već dugo bavi iznajmljivanjem oružja i i vozila za potrebe televizijskih i filmskih snimanja. Ta domaća kompanija iznajmljuje i uniforme, ali pruža i usluge vojno-policijske obuke i obezbeđivanja VIP ličnosti.

Na snimku se čuje Cecina pesma "Nevaljala" a muškarci sa snimka mašu automatskim oružjem i upiru ga u kameru.

Povodom ovog snimka, kompanija se oglasila još u aprilu prošle godine, jer je postao viralan a u saopštenju se naglašava da na snimku nisu pripadnici MUP nego statisti i da na njemu nije korišćeno pravo oružje nego replike. Napominje se i da je snimak nastao u pauzi snimanja jedne od domaćih serija.

Familia Extreme team
foto: Familia Extreme team

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja