otkrivamo

MALA ŠILEROVA! OVAKO IZGLEDA BELIVUKOVA BAZA U BEOGRADU: Vila na Zvezdari zidana po ugledu na Šilerovu! (KURIR TV)

Crna Hronika -

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja koji je juče uhapšen zajedno sa pripadnicima svoje kriminalne grupe, zbog sumnje da su činili najteža krivična dela, navodno je počeo da gradi vilu na Zvezdari u Beogradu, koje je mnoge podsetila na zdanje u Šilerovoj ulici u Zemunu, koje je bilo baza nekada najmoćnijeg i najozloglašenijeg klana u Srbiji!

Čačanska ulica, kuća, Konjarnik, Velja Nevolja, Veljko Belivuk
foto: Ana Paunković

Naš izvor kaže da je Belivuk sa svojom ekipom imao više kuća po Srbiji, a da mu je pored one u okolini Pančeva, ova na Zvezdari trebala da predstavlja glavnu bazu.

vila u izgradnji
vila u izgradnjifoto: Ana Paunković

- Kuća ima više spratova, a stakla na prozorima navodno su neprobojna, odnosno blindirana, takođe poseduje skup video-nadzor. Pored ove vile, navodno se nalazi vila Marka Miljkovića, Belivukove desne ruke.

veljko belivuk juče ispred stadiona partizana
veljko belivuk juče ispred stadiona partizanafoto: @starsport

Ove dve građevine iznutra su navodno spojene hodnikom, a Miljkovićeva kuća je opasana zidinama i metalnom kapijom sa šiljcima, takođe je obezbeđena kamerama - kaže izvor.

kamere na svakom ćošku
kamere na svakom ćoškufoto: Ana Paunković

Podsetimo, juče je policija pretresla nekoliko vikendica i štek-skrovišta Belivukove ekipe, a jedna od bitnijih baza bila je kuća u okolini Pančeva, u okviru koje je navodno postojala streljana, u kojoj su kriminalci vežbali da pucaju.

(Kurir.rs/Foto: Ana Paunković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track