kurir na licu mesta

KURIR NA LICU MESTA, ŽANDARMERIJA I POLICIJSKA MARICA U RITOPEKU: Češljaju teren oko Smederevskog puta, uključeni i psi tragači

Crna Hronika -

Policija i danas, četvrti dan za redom, obavlja uviđaj u vikendici u Ritopeku, ali i oko nje, za koju se sumnja da ju je ekipa Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, koristila za izvršavanje najgusnijih zločina.

Ritopek, kuca, Velja Nevolja, vikendica, Veljko Belivuk
foto: Zorana Jevtić

Kako saznajemo, inspektori se trenutno nalaze na Smederevskom putu, u krugu od oko 2 kilometara od same vikendice u Ritopeku i pretražuju okolne deponije. Pretpostavlja se da su policija i Žandarmerija napravili zajednički plan u kući, a zatim krenuli u pretraživanje terena. Tokom pretrage policija i Žandarmerija koristi i pse tragače.

1 / 35 Foto: Zorana Jevtić

Upravo na ovom mestu, kako se sumnja, mučeni su i brutalno ubijeni navijač Partizana Goran Veličković Goksi, pripadnik bande Pink Panteri Milan Ljepoja, i Zdravko Radojević, navijač Crvene zvezde, za čije se likvidacije sumnjiči organizovana kriminalna grupa sa uhapšenim Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem na čelu.

Kako naš izvor objašnjava interesantno je to što se ova vikendica nalazi tačno prekoputa Pančeva, odnosno strelišta Ponjavice, gde je okrutni klan navodno vežbao pucanje.

Ritopek, kuca, Velja Nevolja, vikendica, Veljko Belivuk
foto: Zorana Jevtić

- Ritopek i Pančevo deli Dunav. Pretpostavlja se da grupa nije slučajno odabrala baš ove lokacije. Tu im je, kako se sumnja, bilo zgodno da prelaze čamcima s jedne na drugu stranu, prevoze oružje i narkotike - rekao je izvor.

Kako još javlja reporter Kurira sa lica mesta, vikendicu u Ritopeku i dalje čuva Žandarmerija, a pretpostavlja se da inspektori obavljaju detaljne uviđaje unutar prostorija.

(Kurir.rs/J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja