AVGANISTANAC UHAPŠEN ZBOG OBRAČUNA U PRIHVATNOM CENTRU U KIKINDI: Oštrim predmetom naneo teške povrede dvojici migranata
Foto: S.U.

masovna tuča

AVGANISTANAC UHAPŠEN ZBOG OBRAČUNA U PRIHVATNOM CENTRU U KIKINDI: Oštrim predmetom naneo teške povrede dvojici migranata

Crna Hronika -

Tokom tuče u Prihvatnom centru: Avganistanac (21) oštrim predmetom ozledio više migranata.

KIKINDA- A. B. Z. (21) iz Avganistana, pripadnici kikindske policije su uhapsili zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i laka telesna povreda. Mladi migrant iz Avganistana tereti se da je u Prihvatnom centru kod Kikinde, nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede dvojici migranata, dok je trojicu lakše povredio: -Povređenim migrantima pomoć je ukazana u kikindskoj bolnici.

Kikinda
foto: S.U.

Osumnjičenom A.B.Z. iz Avganistana je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi- saopštila je policija nei iznoseći druge detalje.

Tokom popodnevnih sati u dvorištu Prihvatnog centra, u nekadašnjoj upravnoj zgradi Poljoprivrednog preduzeća "29. novembar", mogle su da se vide jače policijske snage. Sve je bilo mirno, nakon krvave tuče koja se dogodila dan ranije. Kao što smo već pisali, u Prihvatnom centru, koji je od grada udaljen desetak kilometara, u nedelju tokom popodnevnih časova, izbila je tuča između migranata.

Kikinda
foto: S.U.

Povređena su osmorica mlađih muškaraca, starosti između 20 i 30 godina. Jedan migrant je hitno operisan, a drugi zadržan na Odeljenju urologije. Ostali su pušteni nakon što su im povrede zbrinute na Prijemnom odeljenju.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track