ADVOKAT NEBOJŠA PEROVIĆ

O SUSRETU DRŽAVNIH TUŽILACA SA ČLANOM BELIVUKOVE EKIPE: Šta je pozadina najbolje znaju bezbednosni organi (KURIR TELEVIZIJA)

Crna Hronika -

Sekretar Državnog veća tužilaca Tomo Zorić i zamenica tužioca Milica Ljubičić privedeni su juče policiji, nakon što su uhvaćeni u društvu Miloša Đukanovića, jednog od članova kriminalne grupe Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja.

Kako je, nakon informativnog razgovora u policiji Zorić izjavio, on se sa Đukanovićem sreo kako bi preuzeo kiriju za stan koji se vodi na njegovu majku i koji već izvesno vreme zakupljuje izvesni fudbaler, a plaća ga Đukanović.

- To je bio informativni razgovor, a ja sam im dostavio svu neophodnu dokumentaciju u vezi sa izdavanjem stana. Dostavio sam ugovor o zakupu, dokaze o zakupnini i plaćenim računima i odgovorio na sva pitanja - precizirao je Zorić tom prilikom, naglasivši da je razgovor protekao veoma prijatno.

Ovaj događaj prokomentarisao je advokat Nebojša Perović u “Pulsu Srbije” na Kurir televiziji.

-Ja stvarno ne znam da li je u pitanju neka saradnja ili privatno druženje. Sve je moguće, ja se ne mogu izjasniti o tome, sve je pretpostavka, i ja ne mogu da se bavim time. Ne mogu se izjasniti, postoji samo sumnja, a da li se nešto desilo, to najbolje znaju tela bezbednosti. Oni su prethodno imali dojavu i saznanje da su oni u restoranu. Ako je već taj podatak u javnosti, verujem da će nešto ubrzo da prositekne iz toga – jasan je advokat Nebojša Perović i dodaje da on sa svojim klijentima razgovara isključivo u kancelariji.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track