ZEKA TREBALO DA BUDE LIKVIDIRAN PRE NOVE GODINE? Žestoki momak iz Kragujevca sahranjen danas, za ubicom se i dalje traga
Foto: Facebook

ISTRAGA I DALJE TRAGE

ZEKA TREBALO DA BUDE LIKVIDIRAN PRE NOVE GODINE? Žestoki momak iz Kragujevca sahranjen danas, za ubicom se i dalje traga

Crna Hronika -

Ubistvo Nikole Zečevića Zeke (38), iz Kragujevca navodno je trebalo da se organizuje neposredno pre Nove godine, međutim atentatori su odustali jer se tada nalazio u društvu deteta.

Ova informacija se nezvanično pominje u opsežnoj istrazi policije u potrazi za ubicom. I inspektori Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije navodno proveraju glasine koje se mogu čuti u Kragujevcu.

Kragujevac
foto: Kurir

Zeka danas sahranjen

Od ubijenog Zečevića danas su se prostili porodica i prijatelji. Sahranjen je na Varoškom groblju u Kragujevcu, a na mestu ubistva neko je, na sred Glavne ulice, postavio venac cveća i palio sveće.

Podsetimo, Zečević je pre dva dana likvidiran u Glavnoj kragujevačkoj ulici. U večernjim satima, naočigled prolaznika sa leđa mu je prišao maskirani napadač sa fantomkomi u njega ispalio ukupno sedam hitaca. Kada je "overio" žrtvu udaljio se sa mesta zločina i najverovatnije skrenuo u sporednu ulicu- gde ga je u automobilu čekao saučesnik. Na putu ka bolnici Zečević je preminuo.

(Kurir.rs/Ucentar/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track