DŽEPARIO DOK JE ČEKAO SUĐENJE: Preturao po torbama i krao u Trećem osnovnom tužilaštvu čekajući saslušanje!
Foto: Profimedia

neverovatno

DŽEPARIO DOK JE ČEKAO SUĐENJE: Preturao po torbama i krao u Trećem osnovnom tužilaštvu čekajući saslušanje!

Crna Hronika -

K. E. (23) uhapšen je danas i po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je u toku dana, dok je čekaoo saslušanje, zaposlenoj u tužilaštvu ukrao novac!

Kako Kurir sazanje, ovaj višestruki povratnik je bio u tužilašvu kao osumnjičeni u postupku koji se protiv njega već vodi. Dok je čekao da bude prozvan, iskoristio je priliku da uđe u više tužilačkih kabineta, pretura po torbama i iz novčanika ukrade novac!

- Treće osnovno javno tuzilastvo u Beogradu odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 časova, osumnjičenom K.E. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teska krađa na naročito drzak način, zbog toga sto je prilikom saslušanja u svojstvu osumnjičenog u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, za vreme dok je čekao na prozivanje stranaka u hodniku, iskoristio pogodnu priliku i ušao u više tužilačkih kabineta, te iz novčanika koji se nalazio u torbi zaposlene u tuzilaštvu oduzeo novac u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist - potvrdila je za Kurir Maja Delić, portparol Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Osumnjičeni je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela protiv imovine, po evidencijama tužilaštva.

(Kurir.rs/J. S./foto Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track