Ponovo spaljena ograda povratnicima u Klini
Foto: KURIR

Kosovska kriza

Ponovo spaljena ograda povratnicima u Klini

Crna Hronika -
Bogosav Dabižljević je rekao da je požar izbio u subotu uveče i da sumnja da je podmetnut, kao i onaj koji je njihovu ogradu zahvatio pre četiri dana

KLINA - Povratnicima u metohijskom gradiću Klina Bogosavu i Zori Dabižljević ponovo je izgorela ograda ispred obnovljene porodične kuće, koja je oštećena pre četiri dana u požaru za koji Dabižljevići sumnjaju da je podmetnut.

Bogosav Dabižljević je rekao da je požar izbio u subotu uveče i da sumnja da je podmetnut, kao i onaj koji je njihovu ogradu zahvatio pre četiri dana.

On je precizirao da je vatra uništila ogradu i da je stigla do pomoćnog objekta koji se nalazi pored njihove kuće u kojoj živi sa ženom i dvoje rođaka, podsetivši da su u prethodnom požaru izgorela dva stoga sena i opštećena dva stable oraha.

Na lice mesta su izašli kosovska policija i vatrogasci, rekao je Dabižljević i dodao da su svi uznemireni zbog ovih problema.

Za prvi požar, koji je pre nekoliko dana zahvatio njihovu ogradu, predstavnici kosovske policije saopštili su da ga je prouzrokovao kvar na strujnim instalacijama.

Dabižljevići su se u obnovljenu porodičnu kuću vratili 2007. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track