POGLEDAJTE, SEDELI SU ZA STOLOM, ONDA SE MARJAN ODMAKAO I ZAPUCAO U SARU Vidi se kako je u nju ispalio 6 metaka UZNEMIRUJUĆI VIDEO
Foto: Kurir

jezivo

POGLEDAJTE, SEDELI SU ZA STOLOM, ONDA SE MARJAN ODMAKAO I ZAPUCAO U SARU Vidi se kako je u nju ispalio 6 metaka UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Crna Hronika -

Marjan S. (47), pre tri dana na benzinskoj pumpi u Vranju, ispalio je 6 metaka iz pištolja u Saru Asanović (27), devojku koja se sedela na samo nekoliko metara od njega, a sada pojavio je snimak ovog brutalnog ubistva.

00:45

TRENUTAK UBISTVA SARE ASANOVIĆ NA BENZISKOJ PUMPI U VRANJU

Na snimku koji je Kurir ekskluzivno objavio vidi se kako Marjan S., sedi za stolom sa Sarom i još jednim muškarcem, a zatim ustaje, udaljava se dva-tri koraka. Nekoliko sekundi kasnije, Marjan vadi pištolj iz unutrašnjeg džepa jaknei i hladnokrvno ispaljuje 6 hitaca ka Sari. Nesrećna devojka preminula je na licu mesta.

1 / 4 Foto: Kurir

Podsetimo, rezultati obdukcije tela Sare Asanović koja je ubijena u subotu veče na benzijskoj pumpi u Vranju pokazali su da su prve pretpostavke sa uviđaja bile tačne da je ubica Marjan S., koji je sinoć tokom policijske akcije sam sebi oduzeo život, u nju ispalio šest metaka.

Sara Asanovic
foto: Printscreen/Facebook Sara Asanovic

Inače, Marjan S. sinoć se zabarakadirao u šupi jedne porodične kuće, a kada ga je policija locirala i krenula u akciju hapšenja, izvršio je samoubistvo. Građani su bili uplašeni nakon dolaska brojnih policijskih snaga, kada su odjeknula dva pucnja. Žena u čijem dvorištu je ubica pronađen, u suzama je ispričala agoniju u kojoj se našla, kada je vraćajući se sa posla prosto primetila da nešto sa šupom nije u redu.

O motivima se u istrazi još uvek samo nagađa, a prve pretpostavke pokazuju da je u pitanju zločin iz strasti. Prema nezvaničnim saznanjima, Marjan je zbog ubistva proveo 12 godina u zatvoru. Zločinac koji je u nesrećnu devojku ispalio više hitaca već je ležao 12 godina robije zbog ubistva na groblju, a nakon što je izašao iz zatvora, napao je devojku na autobuskoj stanici. Sa robije je izašao u januaru. Sara je u Vranju postala poznata nakon što je 2013. dobila titutu mis šarma i nagradu publike na festivalu "Karanfil devojče".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja