UHAPŠEN VOZAČ IZ LOZNICE: Osumnjičen da je izazvao nesreću u kojoj je poginula Ivanka (62) pa pobegao s lica mesta
Foto: Kurir/T.Ilić

određeno zadržavanje do 48 sati

UHAPŠEN VOZAČ IZ LOZNICE: Osumnjičen da je izazvao nesreću u kojoj je poginula Ivanka (62) pa pobegao s lica mesta

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Loznici uhapsili su Đ. D. (36) iz Loznice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, saopšteno je u PU Šabac.

Sumnja se da je on 28. januara ove godine u mestu Voćnjak, upravljajući automobilom izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Ivanka Mićić (62) iz Tršića Loznice, a potom pobegao sa lica mesta.

Intenzivnim radom policija je nakon nesreće identifikovala automobil koji je po nalogu Tužilaštva poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je je reč o vozilu koje je učestvovalo u tragediji. Posle završenog veštačenja i utvrđivanja činjeničnog stanja, policija je, po nalogu tužilaštva, uhapsila Đ. D.

- Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, navodi se u saopštenju PU Šabac.

Podsetimo, povodom ove saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubila Ivanka Mićić iz Tršića, nezadovoljni radom OJT meštani, komšije, prijatelji, zabrinuti sugrađani nastradale Ivanke za danas su u 12 časova, najavili protestni skup ispred zgrade OJT.

(Kurir.rs/T.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track