OTAC MU JE LOVAC, A TINEJDŽER IŠAO SA NJIM U LOV: Komšije o tragediji u kojoj se Veljko slučajno ubio očevom lovačkom puškom
Foto: Facebook

velika tuga

OTAC MU JE LOVAC, A TINEJDŽER IŠAO SA NJIM U LOV: Komšije o tragediji u kojoj se Veljko slučajno ubio očevom lovačkom puškom

Crna Hronika -

Tinejdžer, Veljko M. (15) iz Gornje Crnišave kod Trstenika tragično je nastradao kada se slučajno samoranio očevom lovačkom puškom.

Veljko je preminuo u operacionoj sali Opšte bolnice Kruševac nešto posle 15.15 uprkos svim pokušajima lekara da ga spasu.

Tokom jučerašnjeg dana meštani Gornje Crnišave bili su u šoku. Za sat vremena selom se prenela pričao tragediji koja je zadesila porodicu tinejdžera.

Kako kažu Veljko je išao u osmi razred, a svi znaju kao ljubaznog i lepo vaspitanog. Otac mu je kako kažu majstor, a majka radi u Trsteniku. Dodaju, ima stariju sestru sa kojom se jako dobro slagao.

- On je iz jako dobre porodice. Znamo da je dosta puta išao sa ocem u lov, njegov otac je inače lovac - kažu meštani.

Kako kažu komšije su navodno čule da je Veljko čistio očevu pušku.

Prema nezvaničnim saznanjima dečaka je matrona pogodila u lice, a iako su lekari pokušali da ga reanimiraju, preminuo je na Hirurgiji Opšte bolnice u Kruševcu. Sa teškim povredama glave, lica i obe vilice uveden je u salu kruševačke hirurgije, ali je oko ubrzo podlegao povredama.

Inače, kako smo pisali juče, tinejdžer je nastradao dok su njegovi roditelji bili na poslu. U dvorištu je bio samo deda koji je u jednom trenutku čuo pucanj. Kada je utrčao u kuću našao je dečaka oblivenog krvlju, a kraj njega je bila puška.

(Kurir.rs/Blic/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track