KRVAV UTRČAO NA PIJACU I MOLIO ZA POMOĆ: Detalji napada na radnika na gradilištu u Kragujevcu NOVI KOLEGA MU ZARIO NOŽ U VRAT
Foto: Nemanja Nikolić

krvava svađa

KRVAV UTRČAO NA PIJACU I MOLIO ZA POMOĆ: Detalji napada na radnika na gradilištu u Kragujevcu NOVI KOLEGA MU ZARIO NOŽ U VRAT

Crna Hronika -

Na gradilištu u Ulici crveno barjače jutros je došlo do sukoba dvojice građevinskih radnika.

Mladić N.S. (21), kako se sumnja, nožem je posle kraće svađe u vrat ubo tridesetsedmogodišnjeg kolegu.

Pripadnici kragujevačke policije uhapsili su osumnjičenog koji se tereti za pokušaj ubistva. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i nakon toga će uz krivičnu prijavu biti priveden u Više javno tužilaštvo u Kragujevcu.

- Sumnja se da je N. S. jutros na gradilištu, nakon svađe, nožem u vrat ubo tridesetsedmogodišnjeg muškarca sa kojim je radio. Povređeni je zbrinut u kragujevačkom Univerzitetskom kliničkom centru. Policija je pronašla nož kojim je počinjeno krivično delo - navodi se u policijskom saopštenju.

Reč je o gradilištu gde se radi renoviranje zgrade nekadašnjeg bioskopa "Radnički" u blizini kragujevačke Zelene pijace. Do obračuna je došlo u unutrašnjem delu te zgrade.

- Videli smo čoveka oblivenog krvlju koji je istrčao iz prolaza za gradilište. Vikao da je uboden i tražio pomoć - ispričali su prodavci na pijaci.

Ranjenog čoveka su smestili u automobil i odvezli ga u kragujevačku bolnicu gde je zbrinut i nije životno ugrožen.

Radnici na gradilištu nisu želeli da pričaju o ovom događaju. Mladić koji je kolegu ubo nožem, prema nezvaničnim informacijama, na ovom gradilištu radio je tek nekoliko dana.

(Kurir.rs/Novosti/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja