PRESRETAČI NOĆAS IMALI PUNE RUKE POSLA U BEOGRADU: Za volanom alfe šišao po Voždovcu 50 na sat preko dozvoljene brzine
Foto: Nemanja Nikolić

isključena trojica vozača

PRESRETAČI NOĆAS IMALI PUNE RUKE POSLA U BEOGRADU: Za volanom alfe šišao po Voždovcu 50 na sat preko dozvoljene brzine

Crna Hronika -

BEOGRAD - Tokom prošle noći pripadnici Uprave saobraćajne policije isključili su iz saobraćaja trojicu vozača u Beogradu zbog vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, saopštio je beogradski MUP.

Saobraćajni policajci su sinoć oko 19.40 na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca, ''presretačem'' zaustavili 24-godišnjeg vozača ''alfa romea'' koji se kretao brzinom od 151 kilometra na čas na mestu gde je dozvoljen 100 km/h.

Kako se navodi, droga testom je utvrđeno da je vozač pozitivan na kanabis, posle čega je zadržan u službenim prostorijama policije.

Policija je noćas dva časa posle ponoći na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Novog Beograda, "presretačem zaustavila 40-godišnjeg vozača ''golfa'' koji je bio pod dejstvom kokaina i amfetamina, a imao je i 1,23 promila alkohola u organizmu.

Takođe, u Ulici vojvode Stepe Stepanovića u Kaluđerici, iz saobraćaja je isključen i 37-godišnji vozač ''opel vektre'' nakon što je utvrđeno da je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track