PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA JEZIVOG ZLOČINA U BORČI Osumnjičeni čekao da padne mrak da unakaženo telo Miroslava baci u žbunje (FOTO)
Foto: Kurir/Branka Travica

novi detalji

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA JEZIVOG ZLOČINA U BORČI Osumnjičeni čekao da padne mrak da unakaženo telo Miroslava baci u žbunje (FOTO)

Crna Hronika -

Miroslav M. (29) ubijen je u Borči, a njegovo nago telo je pronađeno u žbunju ispred zgrade u Ulici Julije Delere u neposrednoj blizini fudbalskog igrališta i ambulante.

Policija je prema nezvaničnim saznanjima Kurira uhapsila Nedeljka V. (28) koji je osumnjičen za teško ubistvo.

1 / 4 Foto: Kurir/Branka Travica

Nedeljko V. je osumnjičen da je pretukao na smrt poznanika u iznajmljenom stanu u noći između srede i četvrtka. Navodno je sinoć kad je pao mrak izneo telo žrtve iz stana u potkrovlju i ostavio ga u žbunju nedaleko od zgrade.

Mesto gde je ostavio telo nalazi se dve zgrade udaljeno od zgrade u kojoj se dogodilo ubistvo.

Operativna saznanja policije ukazuju da su se osumnjičeni i žrtva poznavali i da su narkomani, a osumnjičeni je navodno i dilovao.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su N. V. (28) zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da je u noći između 3. i 4. marta u jednom stanu u Borči pretukao muškarca (29) koji je od zadobijenih povreda preminuo, a potom njegovo telo izneo i ostavio u obližnjem žbunju, navodi se u saopštenju MUP-a.

Veruje se da je Miroslav dugovao novac osumnjičenom koji ga je zbog toga pretukao na smrt.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track