DANAS SAHRANA MARJANA STAMENKOVIĆA IZ VRANJA: Telo Sarinog ubice danima niko od rodbine nije želeo da preuzme, ovo je bilo rešenje
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

o trošku grada

DANAS SAHRANA MARJANA STAMENKOVIĆA IZ VRANJA: Telo Sarinog ubice danima niko od rodbine nije želeo da preuzme, ovo je bilo rešenje

Crna Hronika -

Marjan Stamenković, koji je sa šest metaka ubio Saru Asanović na bezinskoj pumpi u Vranju, a zatim sam sebi presudio tokom policijske akcije, biće sahranjen na Bunuševačkom groblju i niko neće biti prisutan na sahrani osim radnika "Komrada".

Naime, vranjskom komunalnom preduzeću "Komrad" juče je dostavljen zahtev Centra za socijalni rad u tom gradu za sahranjivanje Marjana Stamenkovića o trošku grada, jer prema saznanjima Kurira i nakon 15 dana otkad je presudio sebi niko iz rodbine nije došao da preuzme njegovo telo.

Marjan je bio osumnjičen za ubistvo, koje se dogodilo u subotu 20. februara oko 18 časova u kafiću na benzinskoj pumpi u blizini glavne Autobuske stanice u Vranju. Iz pištolja u ilegalnom posedu, kako je tada saopštila policija, Marjan je ispalio više hitaca u Saru, koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

Marjan je potom pobegao, ali ga je policija ubrzo identifikovala i nakon intenzivne akcije pronašla u ponedeljak 22. februara u pomoćnom objektu jedne porodične kuće u Vranju. On je izvršio samoubistvo, prilikom pokušaja hapšenja.

ubistvo, Vranje
foto: Kurir

Zdravstveni centar Vranje obavestio je Centar za socijalni rad o tome da ni posle 15 dana niko nije zainteresovan od rodbine, da preuzme pokojnika, a Centar je juče uputio dopis "Komradu".

- Juče smo dobili zahtev iz Centra za socijalni rad za ukop leša pokojnika Marjana S. On će biti sahranjen danas u 12 sati - rekla je za Kurir Nela Cvetković, izvršni direktor "Komrada".

Vranje, policija
foto: Printscreen

Marjan će biti sahranjen na Bunuševačkom groblju sa pogrebnom opremom komunalnog preduzeća i niko neće biti prisutan osim radnika "Komrada". Prema proceduri komunalno preduzeće kasnije ispostavlja račun Centru za socijalni rad za troškove sahrane, i oni plaćaju tu uslugu.

(Kurir.rs/T.S.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

00:37

SNIMAK AKCIJE POLICIJE POSLE KOJE JE MARJAN PUCAO SEBI U GLAVU: Osumnjičeni za Sarino ubistvo je OVDE nađen mrtav (UZNEMIRUJUĆE)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja